Апетитна шаурма з куркою і овочами, приготована вдома виходить просто неймовірною. Для особливого смаку та аромату додамо в рецепт соковитої моркви по – корейськи і трохи пряного часнику. Закуска перевершить всі очікування!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 2 шт.
  • філе Куряче – 3 шт.
  • Капуста білокачанна – 250 гр.
  • Помідори черрі – 6 шт.
  • Морква по-корейськи – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Кетчуп – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати шаурму в лаваші з куркою в духовці в домашніх умовах? Курку ріжемо на маленькі шматочки, викладаємо її на сковороду з розігрітою рослинною олією, солимо і приправляємо чорним меленим перцем. Смажимо до золотистого кольору.

Капусту дрібно шаткуємо ножем.

Цибулю чистимо від луски і ріжемо півкільцями. Пасеруємо цибулю на рослинній олії, поки він не стане м’яким і рум’яним. Приблизно 7-10 хв

Помідори черрі ріжемо кружальцями на 3-4 частини.

Часник чистимо і пропускаємо через прес.

Тепер приготуємо соус для шаурми. Для цього змішаємо сметану, майонез, часник і кетчуп.

Кожен лист лавашу ріжемо впоперек на 3 частини. Змащуємо їх соусом. Викладаємо по черзі курку, капусту, моркву і помідори черрі. Звертаємо листи лаваша. Для цього відразу накриваємо кінцями начинку, а потім згортаємо в рулет.

Змащуємо деко олією. Лаваш викладаємо і ставимо в духовку на режим гриль на 10 хв

Приємного апетиту!

Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Шаурма