Апетитна шаурма з куркою і овочами, приготована вдома виходить просто неймовірною. Для особливого смаку та аромату додамо в рецепт соковитої моркви по – корейськи і трохи пряного часнику. Закуска перевершить всі очікування!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 2 шт.
- філе Куряче – 3 шт.
- Капуста білокачанна – 250 гр.
- Помідори черрі – 6 шт.
- Морква по-корейськи – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Кетчуп – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати шаурму в лаваші з куркою в духовці в домашніх умовах? Курку ріжемо на маленькі шматочки, викладаємо її на сковороду з розігрітою рослинною олією, солимо і приправляємо чорним меленим перцем. Смажимо до золотистого кольору.
Капусту дрібно шаткуємо ножем.
Цибулю чистимо від луски і ріжемо півкільцями. Пасеруємо цибулю на рослинній олії, поки він не стане м’яким і рум’яним. Приблизно 7-10 хв
Помідори черрі ріжемо кружальцями на 3-4 частини.
Часник чистимо і пропускаємо через прес.
Тепер приготуємо соус для шаурми. Для цього змішаємо сметану, майонез, часник і кетчуп.
Кожен лист лавашу ріжемо впоперек на 3 частини. Змащуємо їх соусом. Викладаємо по черзі курку, капусту, моркву і помідори черрі. Звертаємо листи лаваша. Для цього відразу накриваємо кінцями начинку, а потім згортаємо в рулет.
Змащуємо деко олією. Лаваш викладаємо і ставимо в духовку на режим гриль на 10 хв
Приємного апетиту!
Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Шаурма