Це дуже ситний і смачний рецепт шаурми! Приготована з соковитою куркою і апетитною морквою по-корейськи в лаваші, вона нікого не залишимо байдужим! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Морква по-корейськи – гр.
- Капуста білокачанна – 80 гр.
- Огірки малосольні – 2 шт.
- Сир – 100 гр.
- Сметана – 1 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Кетчуп – 1 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати шаурму з куркою і корейською морквою в лаваші. Куряче філе нарізаємо кубиками невеликого розміру. Солимо і приправляємо чорним полотым перцем. Потім перемішуємо, щоб всі шматочки просочилися спеціями і обсмажуємо їх на рослинному маслі 10 хв.
Капуста дрібно шаткуємо ножем.
Огірок ріжемо тонкими слайсами.
Сир натираємо з допомогою тертку з великими пластівцями.
Часник пропускаємо через прес.
В окремій ємності готуємо соус для шаурми. Для цього змішуємо майонез, сметану, кетчуп, часник і чорний мелений перець.
Беремо аркуш лаваша і розрізаємо його на 3 частини. Змащуємо їх соусом, по черзі викладаємо інгредієнти, на відстані кількох сантиметрів від краю. Відразу кладемо капусту, потім моркву по-корейськи, куряче м’ясо, огірок і сир. Підверніть краю, щоб начинка не витікала і звертаємо лаваш в рулет.
Повторюємо цей крок з усіма частинами лаваша. Розігріваємо сковороду і смажимо шаурму на рослинному маслі до золотистого кольору близько 10-15 хв.
Приємного апетиту!
Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Рулет з лаваша з куркою і сиром Рулет з лаваша з куркою, огірком і сиром Шаурма