Це дуже ситний і смачний рецепт шаурми! Приготована з соковитою куркою і апетитною морквою по-корейськи в лаваші, вона нікого не залишимо байдужим! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – гр.
  • Капуста білокачанна – 80 гр.
  • Огірки малосольні – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Кетчуп – 1 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати шаурму з куркою і корейською морквою в лаваші. Куряче філе нарізаємо кубиками невеликого розміру. Солимо і приправляємо чорним полотым перцем. Потім перемішуємо, щоб всі шматочки просочилися спеціями і обсмажуємо їх на рослинному маслі 10 хв.

Капуста дрібно шаткуємо ножем.

Огірок ріжемо тонкими слайсами.

Сир натираємо з допомогою тертку з великими пластівцями.

Часник пропускаємо через прес.

В окремій ємності готуємо соус для шаурми. Для цього змішуємо майонез, сметану, кетчуп, часник і чорний мелений перець.

Беремо аркуш лаваша і розрізаємо його на 3 частини. Змащуємо їх соусом, по черзі викладаємо інгредієнти, на відстані кількох сантиметрів від краю. Відразу кладемо капусту, потім моркву по-корейськи, куряче м’ясо, огірок і сир. Підверніть краю, щоб начинка не витікала і звертаємо лаваш в рулет.

Повторюємо цей крок з усіма частинами лаваша. Розігріваємо сковороду і смажимо шаурму на рослинному маслі до золотистого кольору близько 10-15 хв.

Приємного апетиту!

Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Рулет з лаваша з куркою і сиром Рулет з лаваша з куркою, огірком і сиром Шаурма