Приголомшливо апетитна шаурма з ніжною і соковитою куркою і ароматною картоплею фрі! Смачно, соковито і неймовірно смачно! Така закуска точно сподобається всім гостям і вашим рідним. Побалуйте їх неймовірним східним стравою домашнього приготування!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 250 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Лаваш – 3 шт.
- Майонез – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Капуста білокачанна – 100 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати шаурму з куркою та картоплею в лаваші в домашніх умовах? Куряче філе розрізаємо на невеликі довгасті шматочки. Розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом, викладаємо курячі шматочки, солимо і приправляємо чорним перцем. Обсмажуємо курку 7-10 хв., поки вона не підрум’яниться.
Тепер чистимо і промиваємо картоплю. Нарізаємо його соломкою і також обсмажуємо до готовності на рослинній олії. Солимо і приправляємо. Трохи обмакнем її в паперові рушник, щоб видалити зайвий жир.
Овочі промиваємо. Капусту дрібно шаткуємо з допомогою ножа з широким лезом.
Помідори ріжемо кубиками невеликого розміру.
Огірки нарізаємо смужками.
Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо півкільцями.
Беремо лаваш і промазуємо половин ½ частину майонезом. Тепер викладаємо капусту, цибулю, огірок, помідори, картопля фрі і курку. Обсмажуємо її на рослинній олії 7-10 хв. з обох сторін, шаурма не підрум’яниться.
Таким же чином готуємо всі листи лаваша.
Приємного апетиту!
Рулет з лаваша з куркою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші