Приголомшливо апетитна шаурма з ніжною і соковитою куркою і ароматною картоплею фрі! Смачно, соковито і неймовірно смачно! Така закуска точно сподобається всім гостям і вашим рідним. Побалуйте їх неймовірним східним стравою домашнього приготування!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 250 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Лаваш – 3 шт.
  • Майонез – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Капуста білокачанна – 100 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати шаурму з куркою та картоплею в лаваші в домашніх умовах? Куряче філе розрізаємо на невеликі довгасті шматочки. Розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом, викладаємо курячі шматочки, солимо і приправляємо чорним перцем. Обсмажуємо курку 7-10 хв., поки вона не підрум’яниться.

Тепер чистимо і промиваємо картоплю. Нарізаємо його соломкою і також обсмажуємо до готовності на рослинній олії. Солимо і приправляємо. Трохи обмакнем її в паперові рушник, щоб видалити зайвий жир.

Овочі промиваємо. Капусту дрібно шаткуємо з допомогою ножа з широким лезом.

Помідори ріжемо кубиками невеликого розміру.

Огірки нарізаємо смужками.

Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо півкільцями.

Беремо лаваш і промазуємо половин ½ частину майонезом. Тепер викладаємо капусту, цибулю, огірок, помідори, картопля фрі і курку. Обсмажуємо її на рослинній олії 7-10 хв. з обох сторін, шаурма не підрум’яниться.

Таким же чином готуємо всі листи лаваша.

Приємного апетиту!

Рулет з лаваша з куркою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші