Ситна домашня шаурма з куркою проста в приготуванні. Страва готується без використання капусти. Закуска відмінно підійде для полудня. Здивуйте своїх домашніх або гостей!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 2 аркуша
  • Куряче філе – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Зелень – 1 пучок
  • Листовий салат – 30 гр.
  • Кетчуп – 4 ст. л.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування шаурми з куркою в лаваші без капусти. Підготуємо овочі для начинки. Листя салату промиваємо, зелень подрібнюємо, помідори ріжемо тонкими кільцями, цибулю – кільцями. Останній, за бажанням, можна обшпарити.

Куряче філе нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо а олії, посоливши і приправивши спеціями за смаком.

Листи лаваша поділяємо на половинки. У кожну частину кладемо салатні листя, а на них рівномірно розподіляємо інші овочі.

Зверху викладаємо подрібнену зелень.

Далі розподіляємо курку.

Поливаємо кетчупом і майонезом.

Скручуємо шаурму і обсмажуємо на сковороді з усіх боків, приблизно, 5-7 хвилин. Лаваш важливо не пересушити.

Домашня шаурма з куркою без капусти готова! Подаємо до столу теплим.

Рулет з лаваша з куркою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші