Ситна домашня шаурма з куркою проста в приготуванні. Страва готується без використання капусти. Закуска відмінно підійде для полудня. Здивуйте своїх домашніх або гостей!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 2 аркуша
- Куряче філе – 200 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Зелень – 1 пучок
- Листовий салат – 30 гр.
- Кетчуп – 4 ст. л.
- Майонез – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування шаурми з куркою в лаваші без капусти. Підготуємо овочі для начинки. Листя салату промиваємо, зелень подрібнюємо, помідори ріжемо тонкими кільцями, цибулю – кільцями. Останній, за бажанням, можна обшпарити.
Куряче філе нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо а олії, посоливши і приправивши спеціями за смаком.
Листи лаваша поділяємо на половинки. У кожну частину кладемо салатні листя, а на них рівномірно розподіляємо інші овочі.
Зверху викладаємо подрібнену зелень.
Далі розподіляємо курку.
Поливаємо кетчупом і майонезом.
Скручуємо шаурму і обсмажуємо на сковороді з усіх боків, приблизно, 5-7 хвилин. Лаваш важливо не пересушити.
Домашня шаурма з куркою без капусти готова! Подаємо до столу теплим.
Рулет з лаваша з куркою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші