Приголомшливий рецепт гарбуза, запеченої в духовці з часником і прованськими травами! Дуже соковитий, апетитний, з неймовірним ароматом! Рідні будуть приємно здивовані вашими кулінарними шедеврами!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 500 гр.
- Кріп – 1 пучок
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Прованські трави – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати шматочки гарбуза з часником і прованськими травами в духовці легко! Гарбуз ретельно промиваємо та нарізаємо кубиками невеликого розміру.
Часник очищаємо від лушпиння і пропускаємо через прес, якщо його немає, можна дрібно покришити ножем.
Кріп миємо й подрібнюємо.
Змішуємо олію, часник, сіль, кріп і прованські трави.
Викладаємо гарбуз на пергамент і змащуємо приготованою сумішшю. Запікаємо 30-40 хв. в розігрітій духовці при 180 градусах.
Приємного апетиту!
Гарбуз запечений в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками ПП гарбуз запечений в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці