Апетитні шматочки з гарбуза з медом і прованськими травами – це приголомшливо ароматний десерт, який легко приготувати вдома. Соковиті, м’які, дуже смачні шматочки гарбуза точно сподобається вашим рідним!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 1 шт.
- Мед – 4 ст. л.
- Прованські трави – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування часточок гарбуза з шкіркою в духовці? Промиваємо гарбуз і розбираємо її. Розрізаємо на половинки і вичищаємо насіння.
Тепер ріжемо гарбуз шматочками середнього розміру.
Змащуємо деко олією і викладаємо шматочки гарбуза.
Змащуємо верх медом. Якщо він недостатньо рідкий, то його потрібно розтопити на водяній бані.
Тепер відправляємо гарбуз в духову піч на 25-30 хв. і запікаємо при 180 градусах. Час готування залежить від розміру ваших часточок. Гарбуз повинна бути м’якою і золотистою.
Смачного!