Апетитні шматочки з гарбуза з медом і прованськими травами – це приголомшливо ароматний десерт, який легко приготувати вдома. Соковиті, м’які, дуже смачні шматочки гарбуза точно сподобається вашим рідним!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 1 шт.
  • Мед – 4 ст. л.
  • Прованські трави – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування часточок гарбуза з шкіркою в духовці? Промиваємо гарбуз і розбираємо її. Розрізаємо на половинки і вичищаємо насіння.

Тепер ріжемо гарбуз шматочками середнього розміру.

Змащуємо деко олією і викладаємо шматочки гарбуза.

Змащуємо верх медом. Якщо він недостатньо рідкий, то його потрібно розтопити на водяній бані.

Тепер відправляємо гарбуз в духову піч на 25-30 хв. і запікаємо при 180 градусах. Час готування залежить від розміру ваших часточок. Гарбуз повинна бути м’якою і золотистою.

Смачного!

Гарбуз запечений в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками Гарбуз шматочками з шкіркою запечена в духовці Десерт з гарбуза в духовці Цукати з гарбуза в духовці Шматочки гарбуза без цукру в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці