Десерт, з яким можна не думати про зайві калорії. Спробуйте простий в приготування ласощі з гарбуза. Цукор і кориця зроблять смак гарбуза ще яскравіше.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Гарбуз – 2 кг
  • цукор – 0.25 склянки
  • Масло вершкове – 70 – 80 гр.
  • Кориця мелена – на смак

Процес приготування:

Гарбуз помийте, очистіть від шкірки і насіння, наріжте кубиками.

Деко застеліть пергаментом, розкладіть на ньому шматочки гарбуза. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні або в мікрохвильовій печі, вилийте його поверх гарбуза.

Цукор змішайте з корицею і посипте цією сумішшю кубики гарбуза.

Добре перемішайте гарбуз на деку, щоб всі шматочки рівномірно вкрилися маслом і спеціями.

Запікайте гарбуз у духовці при 180 градусах 40-45 хвилин до м’якості, стежте за тим, щоб вона не підгоріла. Запечений гарбуз виходить солодким і соковитим.

Приємного апетиту!

Гарбуз з корицею шматочками в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками Гарбуз шматочками без шкірки запечена в духовці Гарбуз шматочками в цукрі запечена в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці