Легкий гарбузовий десерт з цікавим смаком. Лимон додає приємні кислі нотки. Особливо він гарний у зимовий час у поєднанні з ароматним гарячим чаєм.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Гарбуз – 700 гр.
  • Лимон – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 50 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати шматочки гарбуза з цукром і лимоном в духовці? З гарбуза зріжте шкірку, видаліть насіння і наріжте її дрібними кубиками.

З лимона зніміть шкірку, розділіть на часточки, потім кожну часточку розрізати на кілька частин.

У жаростійку форму викладіть шматочки гарбуза і лимона, всипте цукор, добре перемішайте.

прикрийте Форму фольгою і поставте її в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте десерт 30-40 хвилин. Шматочки гарбуза повинні зберегти свою форму, а не перетворитися на кашу.

Десерт можна подавати як в теплом, так і в охолодженому вигляді.

Приємного апетиту!

Гарбуз запечений в духовці Гарбуз шматочками без шкірки запечена в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Цукати з гарбуза в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці