Запечені в сметані шматочки індички можна подавати зі свіжими овочами або іншим гарніром за смаком. Ніжне м’ясо здивує смаком та поживними якостями. Підходить для святкового меню.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Індичка – 400 гр.
- Сметана – 200 гр.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування шматочків індички зі сметаною, запечених в духовці, смачний! Промиваємо шматок індички, обтираем його паперовим рушником.
Потім нарізаємо продукт на шматки середнього розміру.
В глибоку тарілку вливаємо сметану. До неї додаємо сіль. Спеції і подрібнену зелень. Ретельно розмішуємо масу.
Викладаємо шматки індички у форму для випікання.
Заливаємо продукт сметанним соусом і залишаємо на 15-20 хвилин.
Переставляємо форму з вмістом в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо 40 хвилин.
Ніжна індичка в сметані готова. Викладайте на блюдо тарілки і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Індичка