Яскраве ідея м’ясної страви для вашого столу – яловичина, запечена великим шматком в соєвому соусі. Ситне частування підходить як для святкового столу, так і для великого сімейного вечері.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 1 кг
- Соєвий соус – 180 мл
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Прованські трави – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 120 мл
Процес приготування:
Приступимо до готування шматка яловичини з соєвим соусом в духовці. Очищаємо від лушпиння зубчики часнику і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом.
Вливаємо до часнику соєвий соус і оливкове масло. Сюди ж додаємо сіль, мелений перець і сушені трави. Розмішуємо суміш.
Промиваємо шматок яловичини, обтираем його і обмазуємо пряною сумішшю соєвого соусу. Залишаємо маринуватися мінімум на дві години.
Викладаємо м’ясо, мариноване в соєвому соусі, в пакет для випікання. Зав’язуємо з обох сторін і відправляємо заготовку в духовку на дві години.
Готуємо при температурі 200 градусів.
Готове м’ясо остуджуємо і витягаємо з рукава. Потім ділимо на стейки і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Новости