Яскраве ідея м’ясної страви для вашого столу – яловичина, запечена великим шматком в соєвому соусі. Ситне частування підходить як для святкового столу, так і для великого сімейного вечері.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 1 кг
  • Соєвий соус – 180 мл
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Прованські трави – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 120 мл

Процес приготування:

Приступимо до готування шматка яловичини з соєвим соусом в духовці. Очищаємо від лушпиння зубчики часнику і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом.

Вливаємо до часнику соєвий соус і оливкове масло. Сюди ж додаємо сіль, мелений перець і сушені трави. Розмішуємо суміш.

Промиваємо шматок яловичини, обтираем його і обмазуємо пряною сумішшю соєвого соусу. Залишаємо маринуватися мінімум на дві години.

Викладаємо м’ясо, мариноване в соєвому соусі, в пакет для випікання. Зав’язуємо з обох сторін і відправляємо заготовку в духовку на дві години.

Готуємо при температурі 200 градусів.

Готове м’ясо остуджуємо і витягаємо з рукава. Потім ділимо на стейки і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Новости