Шоколадні капкейки з шоколадним кремом – це приголомшливе ласощі до чаю! Апетитніше десерту просто не придумати!
Інгредієнти: на 12 порц.
- Для тіста: –
- Масло вершкове – 150 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Какао-порошок – 40 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Борошно – 250 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Для крему: –
- Сметана – 150 гр.
- Какао-порошок – 30 гр.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати шоколадні капкейки з шоколадним кремом? Яйця збиваємо з цукром і збиваємо.
Додаємо топлене вершкове масло, молоко і какао. Поступово вводимо борошно і замішуємо тісто. Додаємо розпушувач і перемішуємо.
Для крему змішуємо цукровий пісок, сметану, какао і розм’якшене вершкове масло. Добре збиваємо міксером або віночком.
Змащуємо формочки для капкейків рослинним маслом. Заповнюємо їх тестом на 2/5 і ставимо в розігріту духову піч на 25-30 хв. Випікаємо при температурі 200 градусів.
Готові капкейки злегка охолоджуємо і зверху промазуємо шоколадним кремом.
Порада: за бажанням можна додати в крем кокосову стружку або подрібнені горіхи.
Приємного апетиту!
Капкейки Кекси Кекси з какао Кекси на молоці Кекси на молоці силіконових формочках в духовці Кекси на сметані Шоколадні кекси на молоці Шоколадні кекси на сметані