Шоколадні коржі для торта, приготовані самостійно виходять ніжними, смачними і ароматними, нітрохи не гірше покупних. Торт з такими коржами можна змастити заварним кремом і додати улюблені фрукти, вийде прекрасний десерт для святкового столу.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Масло вершкове – 250 гр.
- Какао-порошок – 2,5 – 3 ст. л.
- Розпушувач тіста – 0,5 пакетів
- Борошно пшеничне – 240 гр.
- Молоко коров’яче – 0,5 склянки
Процес приготування:
Готувати шоколадні коржі в духовці для торта просто! У миску викладіть розм’якшене вершкове масло, всипте цукор, збийте інгредієнти міксером.
Потім, не припиняючи збивати по одному додайте яйця.
Далі додайте какао, молоко, розпушувач для тіста і всю просіяну борошно, збийте тісто до однорідного стану.
Тісто викладіть у форму для запікання і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів на 30-50 хвилин.
Гарячий, ароматний корж остудіть у формі, потім вийміть, розріжте на 2 частини і промажте кремом. Відмінний десерт готовий.
Смачного!