Для вирівнюючи торта можна приготувати ніжний шоколадний крем-чіз з вершків. Ласощі не тільки прикрасить ваш домашній десерт, але і додасть йому оригінальний і яскравий смак.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир вершковий – 400 гр.
  • Вершки 33% – 150 гр.
  • Цукрова пудра – 50 гр.
  • Шоколад темний – 60 гр.

Процес приготування:

Готувати шоколадний крем-чіз на вершках для вирівнювання торта просто! Вливаємо вершки в металевий посуд і ставимо на вогонь. Нагріваємо продукт, але не доводимо до кипіння.

Гіркий шоколад розламуємо на шматочки, які занурюємо в гарячі вершки. Розмішуємо суміш, поки твердий продукт повністю не розтане.

В окремий посуд викладаємо ніжний вершковий сир і цукрову пудру. Збиваємо інгредієнти близько 1 хвилини.

Змішуємо всі підготовлені компоненти і продовжуємо збивати до отримання гладкого і пишного крему.

Крем-чіз з шоколадом і вершками готовий. Повністю остудіть продукт і використовуйте його для вирівнювання домашнього торта.

Вершковий крем для вирівнювання торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Шоколадний крем-чіз для торта