Ласунам і любителям шоколаду з великим задоволенням хочу порекомендувати шоколадний крем для улюблених десертів і тортів, приготований на основі кисломолочного сиру. Такий крем чудово тримає форму і може бути використаний не тільки в якості просочення десерту, а також для його прикраси.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Шоколад темний – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Сир сирний – 300 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Какао-порошок – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати шоколадний крем з кисломолочного сиру для торта. Насамперед підготуйте вершкове масло хорошої якості. Дістаньте його з холодильника і залиште на деякий час, щоб масло размягчилось при кімнатній температурі. Потім за допомогою гострого ножа наріжте його невеликими шматочками.

Улюблений гіркий або темний шоколад викладіть в глибоку ємність і розтопіть на водяній бані. Також можна скористатися і мікрохвильовою піччю.

Розтоплений шоколад остудіть до кімнатної температури, а потім введіть у нього попередньо нарізане масло, а також необхідну кількість цукрової пудри і какао. Скориставшись міксером, збийте масу до однорідної гладкої консистенції.

В отриману шоколадну масу частинами введіть необхідну кількість сирного сиру. Скориставшись міксером, доведіть крем до однорідної гладкої консистенції.

Приготований шоколадний крем з кисломолочного сиру викладіть в кондитерський мішок і добре зав’яжіть його. Крем помістіть в холодильник приблизно на годину для повного його охолодження і стабілізації. Після чого можете використовувати крем для прикраси або прошарку улюблених десертів.

Приємного чаювання!

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Торти Шоколадний крем-чіз на олії для торта