Крем з кисломолочного сиру рікотта – одна з найбільш смачних начинок не тільки для торта, але і для інших десертів. Ніжний, повітряних і неймовірно смачний, він добре просочує коржі і пом’якшує коржі. Справжня насолода для ласунів!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сир Рікотта – 450 гр.
  • Цукрова пудра – 125 ст. л.
  • Кориця – 1 ч. л.
  • Вершки 33% – 50 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати сирний крем з рікотти для торта, вершки збиваємо з цукровою пудрою і збиваємо на повній потужності з допомогою міксера, поки маса не стане густою.

Тепер додаємо у збиті вершки сирний сир риккоту і корицю. Знову збиваємо все міксером.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем з вершкового сиру для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта