З задоволенням хочу поділитися чудовим рецептом шурпи з свинини в мультиварці Редмонд. Гаряче блюдо, приготоване в кухонній помічниці, виходить досить наваристим і ніжним. Обов’язково скористайтеся чудовим рецептом і порадуйте своїх рідних ароматною стравою.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Картопля – 800 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Морква – 100 гр.
  • Вода – 2 л
  • Зіра – 0.5 ч. л.
  • Болгарський перець солодкий – 150 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 0,5 ч. л.
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Приступимо до готування шурпи з свинини в мультиварці Редмонд. Свинину гарненько промийте під холодною проточною водою, після чого підготовлене м’ясо обсушити, скориставшись паперовими рушниками, і наріжте великими кубиками.

В чашу мультиварки налийте трохи олії і викладіть м’ясо. На панелі приладу встановіть режим «Смаження».

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте і наріжте великими півкільцями.

Морква вимийте, очистіть від шкірки, скориставшись овочечисткою, наріжте великими шматочками довільної форми.

Болгарський перець ретельно промийте під прохолодною водою, потім очистіть від насіння і серцевини, крупно наріжте.

Улюблену зелень добре сполосніть прохолодною проточною водою, струсіть від зайвої вологи. Крупно наріжте гострим ножем.

На панелі мультиварки встановіть час приготування – 20 хвилин. Свинину обсмажте до рівномірної апетитною скоринки, періодично помішуючи лопаткою.

Коли м’ясо покриється золотистою скоринкою, викладіть на нього підготовлені овочі. Обсмажте до розм’якшення, періодично помішуючи лопаткою.

Картоплю ретельно вимийте, а потім очистіть від шкірки, скориставшись овочечисткою. Очищений картопля крупно наріжте і викладіть в чашу мультиварки, ретельно перемішайте.

Заздалегідь закип’ятіть необхідну кількість питної води і додайте її в чашу мультиварки.

Додайте сіль, чорний мелений перець, зіру і хмелі-сунелі. На панелі мультиварки виберіть програму «Варка», час приготування – 35 хвилин. Закрийте кришку мультиварки і готуйте до закінчення програми.

Тим часом очистіть часник від лушпиння, промийте під холодною водою, і подрібніть гострим ножем.

Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки, викладіть подрібнену зелень і часник. Акуратно перемішайте. Закрийте кришку приладу, встановіть режим «Підігрів» і дайте настоятися 20 хвилин.

Ароматну ситну шурпу з свинини, приготовану в мультиварці «Редмонд» подавайте на стіл порційно.

Насолоджуйтесь і отримуйте задоволення від наваристою шурпи!

Шурпа Шурпа з свинини Шурпа з свинини з картоплею Шурпа з свинини класична