З задоволенням хочу поділитися чудовим рецептом шурпи з свинини в мультиварці Редмонд. Гаряче блюдо, приготоване в кухонній помічниці, виходить досить наваристим і ніжним. Обов’язково скористайтеся чудовим рецептом і порадуйте своїх рідних ароматною стравою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 400 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Картопля – 800 гр.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Морква – 100 гр.
- Вода – 2 л
- Зіра – 0.5 ч. л.
- Болгарський перець солодкий – 150 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа Хмелі-Сунелі – 0,5 ч. л.
- Зелень – 1 пучок
Процес приготування:
Приступимо до готування шурпи з свинини в мультиварці Редмонд. Свинину гарненько промийте під холодною проточною водою, після чого підготовлене м’ясо обсушити, скориставшись паперовими рушниками, і наріжте великими кубиками.
В чашу мультиварки налийте трохи олії і викладіть м’ясо. На панелі приладу встановіть режим «Смаження».
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте і наріжте великими півкільцями.
Морква вимийте, очистіть від шкірки, скориставшись овочечисткою, наріжте великими шматочками довільної форми.
Болгарський перець ретельно промийте під прохолодною водою, потім очистіть від насіння і серцевини, крупно наріжте.
Улюблену зелень добре сполосніть прохолодною проточною водою, струсіть від зайвої вологи. Крупно наріжте гострим ножем.
На панелі мультиварки встановіть час приготування – 20 хвилин. Свинину обсмажте до рівномірної апетитною скоринки, періодично помішуючи лопаткою.
Коли м’ясо покриється золотистою скоринкою, викладіть на нього підготовлені овочі. Обсмажте до розм’якшення, періодично помішуючи лопаткою.
Картоплю ретельно вимийте, а потім очистіть від шкірки, скориставшись овочечисткою. Очищений картопля крупно наріжте і викладіть в чашу мультиварки, ретельно перемішайте.
Заздалегідь закип’ятіть необхідну кількість питної води і додайте її в чашу мультиварки.
Додайте сіль, чорний мелений перець, зіру і хмелі-сунелі. На панелі мультиварки виберіть програму «Варка», час приготування – 35 хвилин. Закрийте кришку мультиварки і готуйте до закінчення програми.
Тим часом очистіть часник від лушпиння, промийте під холодною водою, і подрібніть гострим ножем.
Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки, викладіть подрібнену зелень і часник. Акуратно перемішайте. Закрийте кришку приладу, встановіть режим «Підігрів» і дайте настоятися 20 хвилин.
Ароматну ситну шурпу з свинини, приготовану в мультиварці «Редмонд» подавайте на стіл порційно.
Насолоджуйтесь і отримуйте задоволення від наваристою шурпи!
Шурпа Шурпа з свинини Шурпа з свинини з картоплею Шурпа з свинини класична