Яскрава і поживна шурпа з яловичиною підходить для великого сімейного обіду. Страву можна приготувати за простим рецептом в каструлі на плиті. Частування порадує смаком і пряним ароматом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 0,5 кг
- Вода – 2,5 л
- Картопля – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – 4 шт.
- Куркума – за смаком
- Каррі – за смаком
- Кінза – 1 пучок
Процес приготування:
Щоб приготувати шурпу з яловичини в каструлі на плиті, промиваємо яловичину, ділимо її на шматки і опускаємо в каструлю з водою. Ставимо на плиту.
Очищаємо від шкірки картоплю, промиваємо і поділяємо його на половинки. Занадто великі плоди можна розрізати на більшу кількість частин.
Чистимо моркву і нарізаємо її на невеликі шматочки.
На тонкі півкільця розбираємо ріпчасту цибулю.
Опускаємо підготовлені овочі в каструлю з м’ясом. Сюди ж додаємо сіль, горошини чорного перцю, каррі і куркуму. Варимо на слабкому вогні 40 хвилин.
Подрібнюємо пучок кінзи і кладемо її в готову страву.
Ароматна шурпа з яловичиною готова. Розкладайте її по порційних тарілках і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Шурпа Шурпа з яловичини Шурпа з яловичини в каструлі Шурпа з яловичини класична Шурпа з яловичини по-узбецьки Шурпа по-узбецьки