Яскрава і поживна шурпа з яловичиною підходить для великого сімейного обіду. Страву можна приготувати за простим рецептом в каструлі на плиті. Частування порадує смаком і пряним ароматом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 0,5 кг
  • Вода – 2,5 л
  • Картопля – 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – 4 шт.
  • Куркума – за смаком
  • Каррі – за смаком
  • Кінза – 1 пучок

Процес приготування:

Щоб приготувати шурпу з яловичини в каструлі на плиті, промиваємо яловичину, ділимо її на шматки і опускаємо в каструлю з водою. Ставимо на плиту.

Очищаємо від шкірки картоплю, промиваємо і поділяємо його на половинки. Занадто великі плоди можна розрізати на більшу кількість частин.

Чистимо моркву і нарізаємо її на невеликі шматочки.

На тонкі півкільця розбираємо ріпчасту цибулю.

Опускаємо підготовлені овочі в каструлю з м’ясом. Сюди ж додаємо сіль, горошини чорного перцю, каррі і куркуму. Варимо на слабкому вогні 40 хвилин.

Подрібнюємо пучок кінзи і кладемо її в готову страву.

Ароматна шурпа з яловичиною готова. Розкладайте її по порційних тарілках і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Шурпа Шурпа з яловичини Шурпа з яловичини в каструлі Шурпа з яловичини класична Шурпа з яловичини по-узбецьки Шурпа по-узбецьки