Приготування рубаних котлет позбавить вас від нудної миття побутової техніки після того, як ви приготуєте фарш. Крім того, нарізане шматочками м’ясо краще зберігає свою соковитість, а завдяки додаванню сиру і зелені, у котлет буде приємний вершковий смак і аромат.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 4 ст. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Сир – 100 гр.
- Зелень – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Рецепт приготування рубаних котлет з курячої грудки з сиром і зеленню смачний! Куряче м’ясо промийте, відокремте філе від кісток і наріжте його дрібними кубиками.
До м’яса додайте яйця, крохмаль, майонез, сіль і спеції, добре перемішайте.
Зелень помийте і дрібно порубаєте ножем. Часник очистіть і пропустіть через прес. Сир наріжте кубиками. Всі ці інгредієнти, додайте до м’яса і ще раз перемішайте.
розігрійте Сковорідку, влийте соняшникову олію і столовою ложкою викладайте на неї заготовку для котлет. Котлети за формою будуть нагадувати оладки, смажте їх з двох сторін на середньому вогні 5-7 хвилин. Готові котлети промокніть від масла паперовими серветками і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Дієтичне котлети з курячої грудки Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети без борошна Курячі котлети з сиром Рублені котлети з курячої грудки з борошном