Простий рецепт приготування котлет з курячої грудки на сковороді. Багато хто подумає, що з такого м’яса котлети вийдуть сухими, але для соковитості тут завбачливо включений майонез.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 – 3 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло соняшникова 50 мл

Процес приготування:

Як приготувати січені котлети з курячої грудки з майонезом і борошном на сковороді? Курячу грудку промийте, відокремте філе від кісток і шкіри.

Наріжте філе дрібними кубиками.

Змішайте м’ясо з борошном, майонезом і яйцями.

Посоліть і приправте за смаком. У вас вийде досить рідка маса, поставте заготовку в холодильник на 15-20 хвилин, потім відразу приступайте до готування.

Розігрійте на сковороді олію.

Столовою ложкою покладіть на неї фарш, формуючи круглі котлети.

Смажте їх з двох сторін по 5-7 хвилин до рум’яного кольору.

Готові котлети перекладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали надлишки масла, а потім подавайте на стіл.
Приємного апетиту!

Приємного апетиту!

Котлети з курячої грудки Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Курячі котлети з борошном Курячі котлети з майонезом Курячі котлети на сковороді Рублені котлети з курячої грудки з борошном