найкраща випічка – це та, що приготована власними руками. Ви точно впевнені в тому, що вона натуральна і без всяких шкідливих добавок. Це відноситься і до хліба, пшенично-житній хліб можна приготувати в домашніх умовах, маючи під рукою хлібопічку.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вода або Молоко коров’яче – 290 мл
- Житнє обдирне борошно – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Панифарин – 40 гр.
- Житні висівки – 2 ст. л.
- Солод житній ферментований – 40 гр.
- Цукор-пісок – 20 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сухі дріжджі – 5 гр.
- Сіль – 7 гр.
Процес приготування:
Готувати сірий хліб в хлібопічці легко! В чашу хлібопічки влийте воду і рослинну олію. У рідких інгредієнтів розчиніть солод.
Далі всипте борошно, сіль, цукор, панифрин, висівки, сухі дріжджі.
Виберіть у меню хлібопічки програму «Основний», скоринку середню, вага 750 грам.
Після сигналу, який сповіщає про готовність хліба, його потрібно дістати і остудити.
Приємного апетиту!
Житній хліб в хлібопічці Сірий хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб на молоці у хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці