Корисний і корисний житній хліб можна приготувати в хлібопічці з солодом. Домашній продукт доповнить будь-які прийоми їжі і порадує своїм ніжним смаком і приємним ароматом.


Інгредієнти: на .

  • Житнє обдирне борошно – 1,5 склянки
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Сухий квас з солодом – 120 гр.
  • Цукор-пісок – 4 ч. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Сухі дріжджі – 2 ч. л.
  • Вода – 1,5 склянки
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Ізюм – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування житнього хліба з солодом в хлібопічці? Солод відправляємо в склянку. Заливаємо продукт половиною склянки окропу.

Гарненько розмішуємо і залишаємо до охолодження.

В цей же час в хлібопічка відправляємо склянку постигла кип’яченої води, сіль, цукор і рослинне масло.

Далі вливаємо солод, але тільки коли він охолоне.

В останню чергу у форму викладаємо борошно, сухі дріжджі і трохи родзинок, але можна обійтися і без нього.

Включаємо режим «житній хліб»і чекаємо повної готовності.

Готуватися хліб буде приблизно 3,5 години. Замішування і вирівнювання відбудеться автоматично.

Після готовності житній хліб витягаємо їх форми хлібопічки. Готово, можна пробувати!

Житній хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці LG Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб з солодом в хлібопічці