Для бісквітних коржів можна приготувати смачний і ароматний заварний крем за оригінальним рецептом. Домашня випічка стане ще більш апетитною і привабливою. Здивуйте своїх гостей!


Інгредієнти: на .

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Ванілін – 1 щіпка
  • Ром – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати смачний заварний крем для бісквітних коржів? Молоко в каструлі збиваємо з борошном і ставимо нагріватися на плиту.

Окремо збиваємо яйця з цукром до отримання рідкої однорідної маси.

Повільно вливаємо кип’ячене молоко в яєчну суміш, розмішуємо і знову ставимо на плиту. Варимо до появи бульбашок.

Після закипання додаємо до вмісту каструлі ванілін і чайну ложку рому. Варимо до отримання густого крему.

Даємо гарячого крем трохи охолонути, потім з’єднуємо його з маслом і збиваємо. Ароматний заварний крем готовий, можна наносити на коржі.

Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, борошна і яєць