Для бісквітних коржів можна приготувати смачний і ароматний заварний крем за оригінальним рецептом. Домашня випічка стане ще більш апетитною і привабливою. Здивуйте своїх гостей!
Інгредієнти: на .
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Масло вершкове – 200 гр.
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Ванілін – 1 щіпка
- Ром – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати смачний заварний крем для бісквітних коржів? Молоко в каструлі збиваємо з борошном і ставимо нагріватися на плиту.
Окремо збиваємо яйця з цукром до отримання рідкої однорідної маси.
Повільно вливаємо кип’ячене молоко в яєчну суміш, розмішуємо і знову ставимо на плиту. Варимо до появи бульбашок.
Після закипання додаємо до вмісту каструлі ванілін і чайну ложку рому. Варимо до отримання густого крему.
Даємо гарячого крем трохи охолонути, потім з’єднуємо його з маслом і збиваємо. Ароматний заварний крем готовий, можна наносити на коржі.
Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, борошна і яєць