Приголомшливий листковий салат, з неймовірним поєднанням смаків! Дуже красивий, смачний і ситний, кращого страви для святкового столу не придумати!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Ківі – 3 шт.
  • Майонез – 300 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт смарагдового салату з куркою і ківі гранично простий! Відварюємо куряче філе 20 хв. в підсоленій воді і розбираємо його на волокна. Їх також можна порізати дрібними шматочками.

Курячі яйця відварюємо круто, охолоджуємо під проточною водою і натираємо на дрібній тертці.

Цибулю чистимо від луски і дрібно ріжемо кубиками.

Помідори миємо й ріжемо невеликими шматочками.

Сир натираємо на тертку з великими пластівцями.

Ківі чистимо і ріжемо невеликими шматочками.

Тепер збираємо салат в глибокій ємності. Викладаємо шарами ½ частину курячого філе, на нього кладемо ½массы сиру, помідорів, цибулі, яєць. Кожен шар промазуємо майонезом.

Повторюємо шари ще раз, верх викладаємо шматочками ківі. Даємо постояти в холодильнику 30-40 хв.

Приємного апетиту!

Салати з куркою