Приголомшливий листковий салат, з неймовірним поєднанням смаків! Дуже красивий, смачний і ситний, кращого страви для святкового столу не придумати!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир – 100 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Ківі – 3 шт.
- Майонез – 300 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт смарагдового салату з куркою і ківі гранично простий! Відварюємо куряче філе 20 хв. в підсоленій воді і розбираємо його на волокна. Їх також можна порізати дрібними шматочками.
Курячі яйця відварюємо круто, охолоджуємо під проточною водою і натираємо на дрібній тертці.
Цибулю чистимо від луски і дрібно ріжемо кубиками.
Помідори миємо й ріжемо невеликими шматочками.
Сир натираємо на тертку з великими пластівцями.
Ківі чистимо і ріжемо невеликими шматочками.
Тепер збираємо салат в глибокій ємності. Викладаємо шарами ½ частину курячого філе, на нього кладемо ½массы сиру, помідорів, цибулі, яєць. Кожен шар промазуємо майонезом.
Повторюємо шари ще раз, верх викладаємо шматочками ківі. Даємо постояти в холодильнику 30-40 хв.
Приємного апетиту!
Салати з куркою