Вам пропонується найсмачніший рецепт приготування смаженої картоплі з білими грибами на сковорідці. Гриби відварюємо і обсмажуємо з цибулею. Картоплю відварюємо в мундирах і обсмажуємо, а потім їх змішуємо, додаємо зелень і подаємо до столу. Хто відмовиться від цієї страви?


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Картопля – 8 шт.
  • Білі гриби – 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати смажену картоплю з білими грибами на сковорідці просто! Поставте варитися картоплю в мундирах. Білі гриби почистіть, промийте і наріжте на шматочки довільного розміру.

Потім відваріть їх протягом 15 хвилин в підсоленій воді і відкиньте на друшляк.

Почистіть цибулини, наріжте їх на кубики і обсмажте до золотистого кольору.

До смаженій луку перекладіть гриби і посмажте до випаровування всієї рідини.

Відварену в мундирах картоплю почистіть, наріжте брусочками і на іншій сковорідці обсмажте в розігрітому рослинному маслі до золотистої скоринки.

В сковорідку до картоплі перекладіть смажені білі гриби, додайте за смаком сіль і дрібно нарізаний зелений кріп і все перемішайте. Потім блюдо на невеликому вогні ще кілька хвилин і можете розкласти в порційні тарілки і подати до столу.

Приємного апетиту!

Картопля Смажена картопля Як готувати білі гриби - рецепти