Вам пропонується найсмачніший рецепт приготування смаженої картоплі з білими грибами на сковорідці. Гриби відварюємо і обсмажуємо з цибулею. Картоплю відварюємо в мундирах і обсмажуємо, а потім їх змішуємо, додаємо зелень і подаємо до столу. Хто відмовиться від цієї страви?
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Картопля – 8 шт.
- Білі гриби – 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Готувати смажену картоплю з білими грибами на сковорідці просто! Поставте варитися картоплю в мундирах. Білі гриби почистіть, промийте і наріжте на шматочки довільного розміру.
Потім відваріть їх протягом 15 хвилин в підсоленій воді і відкиньте на друшляк.
Почистіть цибулини, наріжте їх на кубики і обсмажте до золотистого кольору.
До смаженій луку перекладіть гриби і посмажте до випаровування всієї рідини.
Відварену в мундирах картоплю почистіть, наріжте брусочками і на іншій сковорідці обсмажте в розігрітому рослинному маслі до золотистої скоринки.
В сковорідку до картоплі перекладіть смажені білі гриби, додайте за смаком сіль і дрібно нарізаний зелений кріп і все перемішайте. Потім блюдо на невеликому вогні ще кілька хвилин і можете розкласти в порційні тарілки і подати до столу.
Приємного апетиту!
Картопля Смажена картопля Як готувати білі гриби - рецепти