Ситне і смачне блюдо з маринованих груздів готується швидко. Подаватися воно може з різними гарнірами з круп, овочів або картоплі. Так само можна використовувати приготовлені за такої технології гриби як начинку в пиріжках і млинцях або як заправку в суп.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Грузді мариновані – 0,5 кг
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Часник – 3 зуб.
- Масло рослинне – для смаження
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування смажених груздів з цибулею? Гриби перекладіть в друшляк і промийте під проточною водою. Ретельно перемішайте і залиште їх, щоб стекла рідина на 5 хвилин. Наріжте гриби смужками і викладіть в прогріту сковороду з олією.
Гриби обсмажуйте 10 хвилин на середньому вогні, не накриваючи кришкою і помішуючи, до появи золотистої скоринки.
Очищену і промиту подрібніть цибулину півкільцями і викладіть у другу розігріту сковороду з олією.
Лук обсмажте до рум’яності на невеликому вогні.
Часник очистіть і промийте, після чого дрібно подрібніть кубиком.
Об’єднайте гриби, цибулю і часник в одній сковороді і перемішайте.
Потушкуйте всі інгредієнти 5 хвилин на малому вогні і подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Смажені грузді Як приготувати грузді - рецепти