Смачна і проста закуска для сімейного вечері. Її дуже легко готувати, і можна побалувати рідних апетитним стравою. Особливий аромат додасть часниковий соус на основі майонезу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сіль – 0.3 ч. л.
- Майонез – 100 гр.
- Часник – 2 зуб.
Процес приготування:
Готувати смажені кабачки в духовці легко! Кабачки миємо й нарізаємо їх обручками.
Борошно змішуємо з сіллю. Вмочуємо кільця кабачка з обох сторін у борошні і викладаємо на змащену олією деко. Смажимо в духовій печі 15 хв. при температурі 200 градусів.
Для соусу подрібнюємо зубчики часнику і з’єднуємо їх з майонезом.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки в духовці Кабачки в духовці без м'яса Кабачки з майонезом і часником Кабачки з часником в духовці Страви з кабачків