Кабачки, приготовані на електрогрилі, – універсальне блюдо, яке можна вживати як самостійно, так і в якості гарніру. Не можна не відзначити, що приготовлені таким способом овочі не зможуть завдати шкоди вашій фігуру навіть у тому випадку, якщо ви з’їсте трохи зайвого. Завдяки тому, що кабачки приготовані на електрогрилі, всі корисні речовини, які містяться в цих овочах, зберігають свої корисні властивості.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Базилік свіжий – за смаком
  • Орегано – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Підготуйте необхідні інгредієнти. Вимитий кабачок нарізаємо кружальцями товщиною приблизно півсантиметра.

Нарізаний кабачок викладаємо в окрему миску.

Присмачую кабачки оливковою олією. Все ретельно перемішуємо.

Потім додаємо в кабачки орегано, базилік, чорний мелений перець і сіль за смаком, знову все гарненько перемішуємо.

Викладаємо кабачки на електрогриль. І чекаємо кілька хвилин.

Готові овочі викладаємо на тарілку і подаємо як гарнір до м’ясних страв. При бажанні кабачки на електрогрилі можна подавати як самостійне блюдо.

Гарнір з кабачків Кабачки на грилі