Смачна і проста закуска для сімейного вечері. Її дуже легко готувати, і можна побалувати рідних апетитним стравою. Особливий аромат додасть часниковий соус на основі майонезу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сіль – 0.3 ч. л.
  • Майонез – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.

Процес приготування:

Готувати смажені кабачки в духовці легко! Кабачки миємо й нарізаємо їх обручками.


Борошно змішуємо з сіллю. Вмочуємо кільця кабачка з обох сторін у борошні і викладаємо на змащену олією деко. Смажимо в духовій печі 15 хв. при температурі 200 градусів.


Для соусу подрібнюємо зубчики часнику і з’єднуємо їх з майонезом.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки в духовці Кабачки в духовці без м'яса Кабачки з майонезом і часником Кабачки з часником в духовці Страви з кабачків