Простий, але дуже смачний овочевий гарнір можна приготувати з кабачків і помідорів. За своїм смаком можна зробити гострим або більш солодким, це залежить від спецій, які будуть використані. Комі того, таке овочеве рагу буде дуже смачним і в холодному вигляді, а для швидкого перекусу викладіть рагу на скибочку обсмаженого хліба.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 1 – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 – 2 шт.
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати смажені кубиками кабачки з помідорами, кабачки, помийте, з допомогою овочечистки зніміть шкірку і наріжте їх кубиками.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, наріжте тонкими півкільцями або четвертинками.

Розігрійте сковороду, влийте трохи соняшникової олії.

На сковорідку відправте кабачки і цибулю, смажте на середньому вогні, періодично перемішуючи.

Моркву помийте, очистіть і потріть її на тертці.

Коли з кабачків випарується волога, додайте на сковорідку терту моркву, перемішайте і смажте на середньому вогні.

Помідор помийте, зробіть на ньому надріз хрест на хрест, опустіть помідор на пару хвилин в окріп, потім, починаючи від надрізу, зніміть шкірку.

М’якоть томатів подрібніть в блендері.

Додайте томатну суміш на сковорідку до овочів, перемішайте і продовжуйте готувати на середньому вогні.

Зубчики часнику очистіть і дрібно наріжте.

Коли страва буде вже майже готове, додайте до нього часник, посоліть і приправте за смаком. Готову страву посипте рубаною зеленню і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачки на сніданок ПП рецепти з кабачків Смажені кабачки Страви з кабачків