Простий, але дуже смачний овочевий гарнір можна приготувати з кабачків і помідорів. За своїм смаком можна зробити гострим або більш солодким, це залежить від спецій, які будуть використані. Комі того, таке овочеве рагу буде дуже смачним і в холодному вигляді, а для швидкого перекусу викладіть рагу на скибочку обсмаженого хліба.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 1 – 2 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 – 2 шт.
- Часник – 3 – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати смажені кубиками кабачки з помідорами, кабачки, помийте, з допомогою овочечистки зніміть шкірку і наріжте їх кубиками.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, наріжте тонкими півкільцями або четвертинками.
Розігрійте сковороду, влийте трохи соняшникової олії.
На сковорідку відправте кабачки і цибулю, смажте на середньому вогні, періодично перемішуючи.
Моркву помийте, очистіть і потріть її на тертці.
Коли з кабачків випарується волога, додайте на сковорідку терту моркву, перемішайте і смажте на середньому вогні.
Помідор помийте, зробіть на ньому надріз хрест на хрест, опустіть помідор на пару хвилин в окріп, потім, починаючи від надрізу, зніміть шкірку.
М’якоть томатів подрібніть в блендері.
Додайте томатну суміш на сковорідку до овочів, перемішайте і продовжуйте готувати на середньому вогні.
Зубчики часнику очистіть і дрібно наріжте.
Коли страва буде вже майже готове, додайте до нього часник, посоліть і приправте за смаком. Готову страву посипте рубаною зеленню і подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачки на сніданок ПП рецепти з кабачків Смажені кабачки Страви з кабачків