З неймовірним задоволенням хочу поділитися рецептом надзвичайно ніжного, смачного і ароматного крему, приготованого на основі сметани та сиру. Таким кремом можна не тільки просочувати бісквіт або коржі з пісочного тіста, але й подавати його в якості самостійного десерту.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир – 350 гр.
  • Сметана 26% – 350 гр.
  • Кокосова стружка – 5 ст. л.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Ванільний цукор – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати сметанно-сирний крем для бісквіта, насамперед підготуйте необхідні інгредієнти хорошої якості і підвищеної жирності. Сільський сир викладіть в чашу блендера.

А потім додайте необхідну кількість свіжої сільської сметани.

З допомогою блендера доведіть масу до однорідної гладкої консистенції.

Потім в отриманий крем додайте необхідну кількість цукрової пудри, кокосової стружки і ванільний цукор.

Ще раз ретельно збийте крем до однорідної консистенції.

Після чого крем перекладіть в ємність і помістіть приблизно на годину в холодильник для того, щоб він стабілізувався і добре охолодився. Після закінчення часу використовуйте крем для прошарку бісквіта або подавайте в якості самостійного десерту до улюблених гарячих напоїв.

Насолоджуйтеся ніжним десертом!

Густий сметанний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Сирний крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанно-сирний крем для торта