Завдяки чорній смородині у смузі буде яскравий і насичений смак. Крім смакових якостей вона володіє масою корисних, завдяки тому, що містить антиоксиданти, які допомагають нормалізувати обмін речовин, знижують ризик новоутворень і підтримують серцево-судинну систему.
Інгредієнти: на 2 порції.
- чорна Смородина – 0.5 склянки
- Полуниця – 0.5 склянки
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Молоко коров’яче – 150 мл
Процес приготування:
Для приготування смузі з полуниці і чорної смородини використовуються заморожені ягоди. Тому бажано, трохи потримати ягоди полуниці при кімнатній температурі. Буквально 15 хвилин. Це дозволить якісніше подрібнити заморожену полуницю.
Помістіть полуницю в блендер і подрібніть.
Потім додайте ягоди чорної смородини і також подрібніть. При цьому діставати полуницю з чаші блендера не потрібно.
Влийте в чашу блендера до подрібненої полуниці і чорній смородині молоко. Перемішайте, зробивши пару імпульсів блендером. Потім всипте цукор і збивайте смузі близько 2 хвилин. Так як чорна смородина достатня кисла ягода, то цукор в смузі зайвим не буде. Якщо категорично не сприймете цукор в таких напоях, то можете замінити його підсолоджувачем, медом або сиропом топінамбура.
Розлийте смузі з таким прекрасним ягідним кольором по склянках і насолоджуйтеся його висвітлюють смаком.
Смачного!