Всі знають, що яловичина корисне м’ясо, але воно дуже довго готується і не завжди виходить м’яким. Це дуже вдалий рецепт, по якому у вас вийде соковите і смачне м’ясо.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 1 кг
- Соєвий соус – 0,5 склянки
- Масло рослинне – 0,25 склянки
- Імбир – 3 ч. л.
- Часник – 1-2 зуб.
- Перець чилі – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування соковитої яловичини цілим шматком, запеченого в рукаві в духовці. Часник і корінь імбиру очистіть і подрібніть в блендері.
У мисці змішайте соєвий соус, рослинна олія, подрібнений імбир і часник. Додайте гострий перець за смаком.
Помістіть яловичину в маринад, змастіть її з усіх сторін і залиште маринуватися на півгодини.
Мариновану яловичину покладіть в рукав і відправте запікатися в духовку при 200 градусах на 60 хвилин.
Подавайте м’ясо на стіл, полив його виділився при запіканні соком, це дуже смачно.
Приємного апетиту!
Новости