Всі знають, що яловичина корисне м’ясо, але воно дуже довго готується і не завжди виходить м’яким. Це дуже вдалий рецепт, по якому у вас вийде соковите і смачне м’ясо.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 1 кг
  • Соєвий соус – 0,5 склянки
  • Масло рослинне – 0,25 склянки
  • Імбир – 3 ч. л.
  • Часник – 1-2 зуб.
  • Перець чилі – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування соковитої яловичини цілим шматком, запеченого в рукаві в духовці. Часник і корінь імбиру очистіть і подрібніть в блендері.

У мисці змішайте соєвий соус, рослинна олія, подрібнений імбир і часник. Додайте гострий перець за смаком.

Помістіть яловичину в маринад, змастіть її з усіх сторін і залиште маринуватися на півгодини.

Мариновану яловичину покладіть в рукав і відправте запікатися в духовку при 200 градусах на 60 хвилин.

Подавайте м’ясо на стіл, полив його виділився при запіканні соком, це дуже смачно.

Приємного апетиту!

Новости