Цей салат, безсумнівно, викличе захват у любителів ситних, поживних і в той же час нескладних в приготуванні страв. Величезним достоїнством такого салату є його універсальність: блюдо чудово впишеться як в повсякденну, так і у святкове меню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля червона – 400 гр.
  • Сухарі – 50 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 60 гр.
  • Сир Пармезан – 30 гр.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Кріп – 2 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати салат з сухариками і сиром? Для початку необхідно розкрити банку з консервованою квасолею і злити з неї всю зайву рідину. Викладаємо квасоля в окрему тарілку.

Туди ж відправляємо сухарики.

Очищаємо цибулину, подрібнюємо її і відправляємо до загальної маси.

Попередньо зварене яйце нарізаємо дрібним квадратиком.

Кріп промиваємо під струменем проточної води, подрібнюємо і також відправляємо в загальну тарілку.

Залишилося заправити салат майонезом і дати йому настоятися в холодильнику мінімум годину. Перед подаванням страву потрібно посипати тертим сиром і за бажанням прикрасити зеленню.

Новости