Напевно, складно знайти людину, яка не любить котлети. Перед вами рецепт приготування соковитих і м’яких котлет з фаршу індички. Котлети виходять не тільки смачними, але і корисними. Котлети з фаршу індички можна сміливо включати і в дитячий раціон, і приготувати для святкового застілля.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Індичка фарш – 500 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вода – 0,5 ст.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати соковиті і м’які котлети з фаршу індички, фарш з індички перекладаємо в глибоку ємність. Картоплю і ріпчасту цибулю очищаємо.
Очищені картоплю і цибулю необхідно подрібнити – можна скористатися м’ясорубкою або блендером, можна натерти дані інгредієнти на дрібній тертці. Отриману масу додаємо в ємність з фаршем. Сюди ж вливаємо воду, додаємо сіль і мелений перець.
Далі формуємо котлети. Робіть це мокрими руками, в такому випадку фарш не буде липнути до рук.
Сковороду перед смаженням котлет краще ретельно прогріти. Починаємо обсмажувати котлети з двох сторін на рослинній олії.
Після обсмажування другої сторони прикрийте сковороду кришкою, тушкуйте котлети кілька хвилин на мінімальному вогні.
Соковиті і м’які котлети з фаршу індички готові! Подавайте страву до столу з будь-яким гарніром.
Приємного вам апетиту!
Котлети Котлети з індички Котлети з індички на сковороді