Котлети, приготовлені з індички з додаванням кабачка, чудово доповнять будь-який гарнір і підійдуть в якості легкого вечері. Такі котлети зберігають свій чудовий смак навіть в холодному вигляді. Рецепт приготування подібних котлет простий. Завдяки запікання в духовці страва виходить максимально корисним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Філе індички – 700 гр.
  • Кабачки – 1 – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 150 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати котлети з індички з кабачком в духовці просто! Філе індички необхідно пропустити через м’ясорубку, формуючи тим самим фарш для котлет.

Очищаємо цибулю і при необхідності кабачки.

Натираємо дані інгредієнти на крупній тертці.

Змішуємо терті кабачки і цибулю з фаршем, всі приправляємо сіллю і меленим перцем.

Ретельно вимішуємо всі інгредієнти.

Сформуйте котлети і викладіть їх деко, попередньо змащений рослинним маслом.

Акуратно влийте на деко воду таким чином, щоб котлети були у воді приблизно на третину.

Розігрійте духовку до температури 190 градусів, запікайте блюдо близько 30-40 хвилин до готовності.

Котлети з індички з кабачком в духовці готові! До столу подавайте котлети в гарячому вигляді з гарніром або як самостійну страву.

Приємного вам апетиту!

Дієтичне котлети з індички Котлети Котлети з індички в духовці Котлети з індички для дитини Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички