Навряд чи хтось може посперечатися з твердженням, що помідори черрі набагато смачніше їх великих побратимів. Тому, безсумнівно, варіант засолювання маленьких помідорів буде безпрограшним. Представляємо вашій увазі спосіб засолювання помідорів чері, який вимагає мінімальних витрат часу.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Помідори черрі – 1 кг
- Сіль велика – 2 ст. л.
- Часник – 1 головка
- Зелень – 1 пучок
Процес приготування:
Як приготувати солоні помідори черрі? Помідори черрі ретельно промиваємо, знявши їх з гілочок. Після цього за допомогою зубочистки робимо прокол у кожному плоді в області плодоніжки.
Після цього відправляємо помідори в чистий поліетиленовий пакет. Краще всього брати досить щільний пакет. Туди ж відправляємо січену промиту зелень, сіль і пропущений через прес часник.
Потім міцно зав’язуємо пакет і ретельно струшуємо його вміст для того, щоб сіль і зелень рівномірно розподілилися по поверхні помідорів. Залишаємо пакет на пару годин при кімнатній температурі. Після цього перекладаємо пакет в холодильник і залишаємо його там на добу.
Помідори можна подавати до столу і насолоджуватися прекрасним смаком.
Малосольні помідори Малосольні помідори в пакеті Малосольні помідори з часником і кропом Мариновані помідори за добу з зеленню Солоні помідори без оцту Швидкі мариновані помідори з часником