Густе перше блюдо з насиченим смаком прекрасно підходить для сімейного обіду. Існує величезна кількість різних рецептів солянки. Я рекомендую приготувати бюджетний варіант солянки з ковбасою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вода – 3.5 л
- Варена ковбаса – 200 гр.
- Ковбаски мисливські – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Огірки мариновані – 4 шт.
- Лимон – 0.5 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Маслини – 120 гр.
- Сметана – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати солянку з ковбасою? Наберіть каструлю холодної води. Поставте на вогонь. Закип’ятіть воду.
Картоплю ретельно помийте, очистіть від шкірки. Наріжте кубиками, покладіть в киплячу каструлю.
Морква вимийте, очистіть і натріть на крупній тертці.
Цибулю очистіть від лушпиння. Наріжте овоч півкільцями або кубиками.
Мариновані огірки наріжте дрібним кубиком.
Варену ковбасу і мисливські ковбаски очистити від оболонки, і наріжте дрібним кубиком.
добре розігрійте Сковороду, змастіть сковороду невеликою кількістю масла. Обсмажте цибулю і моркву до м’якості. Додайте мариновані огірки, обсмажте кілька хвилин.
В сковороду до овочів викладіть м’ясні вироби, ретельно перемішайте.
Додайте томатну пасту, добре перемішайте і тушкуйте протягом декількох хвилин.
Обсмажені овочі і м’ясні вироби перекладіть в каструлю. Посоліть і поперчіть. Добре перемішайте і доведіть до кипіння. Закрийте кришкою і залиште настоюватися на 10 хвилин.
Наріжте маслини або оливки кільцями. Готову солянку розкладіть по тарілках. Прикрасьте нарізаними маслинами і оливками і часточкою лимона. Подавайте готову страву зі сметаною.
Приємного апетиту!
Класична солянка з ковбасою без картоплі Солянка Солянка без капусти Солянка з ковбасою Солянка з огірками і ковбасою