Стегнова частина індички вважається самої соковитою і поживною. Інгредієнт можна шматочками запекти в духовці і подавати до домашнього столу. Порадуйте рідних ситним та смачним частуванням.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Стегно індички – 1 кг
- Часник – 5 зуб.
- Соєвий соус – 100 мл
- Масло рослинне – 40 мл
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати стегно індички шматочками, запеченого в духовці, промиваємо стегна індички, потім акуратно знімаємо м’ясо з кісточок.
У підготовлених шматках м’яса робимо невеликі надрізи. У них розміщуємо шматочки часнику.
В глибокій тарілці з’єднуємо соєвий соус і рослинне масло. Тут же розмішуємо сіль і спеції. Занурюємо шматки індички в маринад і залишаємо на 20 хвилин.
Мариноване м’ясо викладаємо у форму для випікання з фольгою. Готуємо при температурі 180 градусів. У закритій фользі 15 хвилин і стільки ж у відкритій.
Готові шматочки індички викладаємо на тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Індичка