Стегнова частина індички вважається самої соковитою і поживною. Інгредієнт можна шматочками запекти в духовці і подавати до домашнього столу. Порадуйте рідних ситним та смачним частуванням.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Стегно індички – 1 кг
  • Часник – 5 зуб.
  • Соєвий соус – 100 мл
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати стегно індички шматочками, запеченого в духовці, промиваємо стегна індички, потім акуратно знімаємо м’ясо з кісточок.

У підготовлених шматках м’яса робимо невеликі надрізи. У них розміщуємо шматочки часнику.

В глибокій тарілці з’єднуємо соєвий соус і рослинне масло. Тут же розмішуємо сіль і спеції. Занурюємо шматки індички в маринад і залишаємо на 20 хвилин.

Мариноване м’ясо викладаємо у форму для випікання з фольгою. Готуємо при температурі 180 градусів. У закритій фользі 15 хвилин і стільки ж у відкритій.

Готові шматочки індички викладаємо на тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Індичка