Індичка відноситься до дієтичного м’яса. Особливо смачно м’ясо виходять в духовці з ароматними спеціями. Найкраще підходить для стейків червоне м’ясо, зазвичай це частини стегна або гомілки.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Стегно індички – 0,8 кг
- Часник – 3 зуб.
- Ткемалі – 100 мл
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Петрушка – 1 пучок
Процес приготування:
Почнемо готувати стейк зі стегна індички в духовці. М’ясо індички промити холодною водою і просушіть паперовими рушниками.
М’ясо змастіть соусом ткемалі, посипте сіллю, спеціями і подрібненим часником. Покладіть індичку в холодильник на годину для маринування.
Форму для запікання застелити фольгою, викладіть в неї мариновані стейки індички.
М’ясо повністю загорнути у фольгу і помістіть його в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте 60 хвилин. Потім зменшіть температуру до 180 градусів і готуйте ще півгодини.
Стейки з стегна індички готові, подавайте блюдо на стіл в гарячому вигляді.
Смачного!