Стейки готуються швидко на сильному вогні тому, що необхідно запечатати всі м’ясні соки під рум’яною скоринкою. За таким же принципом готуються і стейки з стегна індички.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Філе стегна індички – 250 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.

Процес приготування:

Готувати стейк зі стегна індички на сковороді просто! Цибулю і моркву очистіть, наріжте в довільному порядку. М’ясо промийте холодною водою і промокніть паперовими рушниками.

М’ясо натріть сіллю, спеціями та олією, залиште маринуватися в холодному місці на 2-3 години.

На розігріту сковороду влийте рослинне масло, викладіть стейк і нарізані овочі. Смажте стейк по 3 хвилини з кожного боку на великому вогні. Овочі періодично помішуйте.

Коли овочі підрум’яняться, зніміть їх з сковороди. Стейк полийте соєвим соусом і продовжуйте смажити під кришкою ще по 2 хвилини з кожного боку.

Готовий стейк перекладіть на тарілку, додайте обсмажені овочі і подавайте на стіл.

Смачного!

Стейки з індички