Стейки готуються швидко на сильному вогні тому, що необхідно запечатати всі м’ясні соки під рум’яною скоринкою. За таким же принципом готуються і стейки з стегна індички.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Філе стегна індички – 250 гр.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 3 ч. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
Процес приготування:
Готувати стейк зі стегна індички на сковороді просто! Цибулю і моркву очистіть, наріжте в довільному порядку. М’ясо промийте холодною водою і промокніть паперовими рушниками.
М’ясо натріть сіллю, спеціями та олією, залиште маринуватися в холодному місці на 2-3 години.
На розігріту сковороду влийте рослинне масло, викладіть стейк і нарізані овочі. Смажте стейк по 3 хвилини з кожного боку на великому вогні. Овочі періодично помішуйте.
Коли овочі підрум’яняться, зніміть їх з сковороди. Стейк полийте соєвим соусом і продовжуйте смажити під кришкою ще по 2 хвилини з кожного боку.
Готовий стейк перекладіть на тарілку, додайте обсмажені овочі і подавайте на стіл.
Смачного!