Приготувати стейки з індички дуже просто використовуючи рукав для запікання. Запечене м’ясо індички підходить для здорового харчування, воно володіє гіпоалергенними властивостями і містить легко засвоювані білки.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Філе індички – 350 гр.
  • Соєвий соус – 40 мл
  • Масло оливкова – 30 мл

Процес приготування:

Для того щоб приготувати стейк з індички в рукаві, змішайте соєвий соус і оливкове масло.

М’ясо помийте, промокніть паперовими рушниками і залийте маринадом. Залиште м’ясо на півгодини в холодильнику.

Потім покладіть м’ясо в рукав для запікання. Краю рукава закріпіть з обох сторін.

Запікайте стейки в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин.

Готові стейки подавайте з гарніром з каш і свіжих овочів.

Смачного!

Стейки з індички