Апетитний гороховий суп з копченостями можна приготувати в мултиварке Панасонік за особливим рецептом. З приготуванням справляться навіть новачки в кулінарії. Подавайте готове наваристое страва до вашого обіду!
Інгредієнти: на 6 порції.
- М’ясо копчене – 250 гр.
- Горох – 200 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Вода – 2.5 л.
Процес приготування:
Почнемо готувати суп гороховий з копченостями в мультиварці Панасонік? У холодній воді отмачиваем горох. Бажано, зробити це за кілька годин до готування.
Чистимо картоплю і моркву, потім нарізаємо їх невеликими кубиками.
Овочі і горох заливаємо водою в чашу мультиварки. Додаємо сіль, закриваємо кришку і вмикаємо режим, що підходить для варіння супу. Готуємо страву 1 годину.
Через годину додаємо в суп подрібнену зелень і шматочки копченого м’яса. Знову закриваємо кришкою і настоюють 10-15 хвилин.
Коли страва насититься всіма ароматами, розливаємо його по тарілках і подаємо до столу. Готово!
Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом