Апетитний гороховий суп з копченостями можна приготувати в мултиварке Панасонік за особливим рецептом. З приготуванням справляться навіть новачки в кулінарії. Подавайте готове наваристое страва до вашого обіду!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • М’ясо копчене – 250 гр.
  • Горох – 200 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Вода – 2.5 л.

Процес приготування:

Почнемо готувати суп гороховий з копченостями в мультиварці Панасонік? У холодній воді отмачиваем горох. Бажано, зробити це за кілька годин до готування.

Чистимо картоплю і моркву, потім нарізаємо їх невеликими кубиками.

Овочі і горох заливаємо водою в чашу мультиварки. Додаємо сіль, закриваємо кришку і вмикаємо режим, що підходить для варіння супу. Готуємо страву 1 годину.

Через годину додаємо в суп подрібнену зелень і шматочки копченого м’яса. Знову закриваємо кришкою і настоюють 10-15 хвилин.

Коли страва насититься всіма ароматами, розливаємо його по тарілках і подаємо до столу. Готово!

Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом