Суп харчо з рисом – це дуже смачне і ситне блюдо грузинської кухні. Приготоване з шматочками яловичини, волоським горіхом, хмелі-сунелі і аджикою, суп виходить неймовірно наваристим, пряним і апетитним! Краща страва для сімейного обіду!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вода – 1 л
  • Яловичина – 400 гр.
  • Рис круглозерний – 100 гр.
  • Ткемалі – 120 гр.
  • Волоський горіх – 100 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Аджика – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати суп харчо з рисом у домашніх умовах легко! Яловичину промиваємо, очищаємо від білої плівки і прожилок і нарізаємо невеликими шматочками.

Перекладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо. Ставимо каструлю на плиту і варимо до повної готовності м’яса близько 60 хв.

В цей час промиваємо рис. Додаємо в каструлю і варимо 7-10 хв

Часник очищаємо і дрібно ріжемо ножем.

Цибулю також чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками. Пасеруємо цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.

Грецькій горіх дрібно кришимо.

Додаємо в суп волоський горіх, часник, цибуля, соус ткемалі, аджику, хмелі-сунелі, розмішуємо і варимо 5-7 хв

Приємного апетиту!

Харчо з волоськими горіхами Харчо з рисом Харчо з ткемалі Харчо з часником Харчо по-грузинськи з волоськими горіхами Харчо по-грузинськи з яловичини з рисом