Виражений і яскравий аромат лисичок не потребує додавання інших грибів у цей наваристий і ароматний пісний суп. Оригінальний варіант приготування грибного супу в мультиварці займе всього 15 хвилин.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Лисички свіжі – 200 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Морква – 1 шт.
- Вода – 2 л
- Картопля – 5 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування супу з лисичками в мультиварці. Гриби почистіть, промийте і нарізайте середніми шматочками.
З лука зніміть піну, промийте і наріжте дрібним кубиком.
Моркву очистіть, вимийте і натріть на середній або великій тертці.
Викладіть подрібнені гриби в каструлю.
Додайте нарізану цибулю.
Відправте в чашу моркву.
Картопля очистіть, вимийте і подрібніть середнім кубиком.
Помістіть його в мультиварку до решти інгредієнтів.
Закип’ятіть в каструлі 2 л води і відразу влийте її в чашу. Посоліть, покладіть лаврушки і додайте трохи перцю за бажанням.
Встановіть програму «Суп» на 1 годину і закрийте кришку.
Після звукового сигналу суп розливайте по тарілках і подавайте смачне і наваристое гаряче блюдо зголоднілим домочадцям.
Приємного апетиту!
Грибний суп Як готувати лисички - рецепти