Виражений і яскравий аромат лисичок не потребує додавання інших грибів у цей наваристий і ароматний пісний суп. Оригінальний варіант приготування грибного супу в мультиварці займе всього 15 хвилин.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Лисички свіжі – 200 гр.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 2 л
  • Картопля – 5 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування супу з лисичками в мультиварці. Гриби почистіть, промийте і нарізайте середніми шматочками.

З лука зніміть піну, промийте і наріжте дрібним кубиком.

Моркву очистіть, вимийте і натріть на середній або великій тертці.

Викладіть подрібнені гриби в каструлю.

Додайте нарізану цибулю.

Відправте в чашу моркву.

Картопля очистіть, вимийте і подрібніть середнім кубиком.

Помістіть його в мультиварку до решти інгредієнтів.

Закип’ятіть в каструлі 2 л води і відразу влийте її в чашу. Посоліть, покладіть лаврушки і додайте трохи перцю за бажанням.

Встановіть програму «Суп» на 1 годину і закрийте кришку.

Після звукового сигналу суп розливайте по тарілках і подавайте смачне і наваристое гаряче блюдо зголоднілим домочадцям.

Приємного апетиту!

Грибний суп Як готувати лисички - рецепти