М’ясо зі свинячої шийки м’яке і не жирне, воно легко готується. За цим рецептом у вас вийде свинина з натуральним смаком, яка підійде до страв з картоплі, макаронів і овочів.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Свиняча шия – 300 гр.
  • Масло рослинне – 2 – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування свинячої шийки шматочками на сковороді? Шийну частину свинини помийте промокніть паперовими рушниками. М’ясо наріжте пластинками.

На шматках свинини зробіть проколи ножем, посоліть і приправте за смаком.

Викладіть м’ясо на розігріту сковороду і смажте 3 хвилини.

Потім переверніть м’ясо і обсмажте його з другої сторони.

М’ясо зніміть зі сковороди, перекладіть на тарілку і подавайте на стіл з гарніром за своїм смаком.

Смачного!

Страви з свинини