Господині точно оцінять цей простий рецепт приготування соковитого м’яса. Запікати свинину можна відразу великим шматком, в рукаві воно добре пропікається. М’ясо можна подавати в гарячому і охолодженому вигляді, що теж дуже зручно.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Свинина – 1 кг
  • Приправа для м’яса – за смаком
  • Сіль – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати великий шматок свинини, запечена в рукаві в духовці просто! Шматок свинини промийте, просушіть і зріжте всі прожилки.

М’ясо натріть сіллю і спеціями з усіх боків.

Помістіть м’ясо в рукав, закріпіть його краю з двох сторін.

Помістіть рукав на деко і відправте його в розігріту до 200 градусів духовку.

Запікайте м’ясо 40-50 хвилин. Потім вийміть готову свинину з рукава, а сік, який з неї виділився можна використовувати як соус. Свинина виходить дуже смачною і соковитою, як в гарячому, так і в охолодженому вигляді.

Приємного апетиту!

Страви з свинини