Смачна і апетитна сирна коржик, яку дуже просто приготувати на сковороді. Її можна подати на сніданок, взяти з собою для обіднього перекусу або ж подати до основної страви. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Вода – 100 мл
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Сир – 100 гр.
- Масло рослинне – 40 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати сирну корж на воді на сковороді, борошно просіваємо через ситечко, щоб наповнити її повітрям і коржі вийшли більш пишними.
З’єднуємо борошно, сіль і воду. Додаємо 2 ст. л. рослинного масла і замішуємо густе, еластичне тісто. Даємо йому постояти в холодильнику, накривши целофаном 30 хв.
Сир натираємо на терці.
Ділимо тісто на 4 шматочки і розгортаємо їх в коржик.
У центр кладемо сир, загинаємо краю, щоб сир не випадав. Перевертаємо коржик і ще раз розкачуємо її.
сковороду Змащуємо рослинним маслом і обсмажуємо кожен коржик з обох боків кілька хвилин, поки верх не зарум’яниться.
Приємного аппетита!