Пароварка зберігає всі вітаміни, що містяться в сирих інгредієнтах, без шкоди смаком і кольором страви. Сирна запіканка в пароварці виходить особливо смачною і корисною, вона відмінно підходить для дитячого харчування, так як влаштовує своєю корисністю маму і своєї вкусностью дитини.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир – 500 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Манна крупа – 3 ст. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Родзинки – 50 гр.
- Кава розчинна – 1 ст. л.
- Ванілін – 1 пакет
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Кориця – за смаком
- Мускатний горіх – за смаком
- Гвоздика – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати сирну запіканку в пароварці? Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
В глибокій мисці змішуємо яйця з цукром.
Збиваємо яєчно-цукрову суміш до утворення невеликої піни.
Додаємо до суміші сир.
Розтираємо сир з яєчно-цукрової сумішшю до однорідності.
Додаємо до маси манку, сіль і розпушувач.
Ще раз перемішуємо тісто.
Додаємо в тісто, розчинну каву, корицю, мускатний горіх і гвоздику, вимішуємо.
Родзинки заздалегідь заливаємо окропом, через деякий час воду зливаємо, а родзинки просушуємо на паперовому рушнику. Таким чином підготовлений родзинки додаємо в тісто, перемішуємо.
Форму пароварки змащуємо маслом, присипаємо манкою.
Готове тісто викладаємо у форму, акуратно розподіляємо.
Готуємо сирну запіканку в пароварці 40 хвилин. Подаємо з варенням, сметаною або згущеним молоком. Приємного апетиту!
Дієтична сирна запіканка Сирна запіканка без борошна Сирна запіканка без сметани Сирна запіканка з манкою Сирна запіканка з манкою і родзинками