Пароварка зберігає всі вітаміни, що містяться в сирих інгредієнтах, без шкоди смаком і кольором страви. Сирна запіканка в пароварці виходить особливо смачною і корисною, вона відмінно підходить для дитячого харчування, так як влаштовує своєю корисністю маму і своєї вкусностью дитини.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир – 500 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Манна крупа – 3 ст. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Родзинки – 50 гр.
  • Кава розчинна – 1 ст. л.
  • Ванілін – 1 пакет
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Кориця – за смаком
  • Мускатний горіх – за смаком
  • Гвоздика – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати сирну запіканку в пароварці? Підготуємо всі необхідні інгредієнти.

В глибокій мисці змішуємо яйця з цукром.

Збиваємо яєчно-цукрову суміш до утворення невеликої піни.

Додаємо до суміші сир.

Розтираємо сир з яєчно-цукрової сумішшю до однорідності.

Додаємо до маси манку, сіль і розпушувач.

Ще раз перемішуємо тісто.

Додаємо в тісто, розчинну каву, корицю, мускатний горіх і гвоздику, вимішуємо.

Родзинки заздалегідь заливаємо окропом, через деякий час воду зливаємо, а родзинки просушуємо на паперовому рушнику. Таким чином підготовлений родзинки додаємо в тісто, перемішуємо.

Форму пароварки змащуємо маслом, присипаємо манкою.

Готове тісто викладаємо у форму, акуратно розподіляємо.

Готуємо сирну запіканку в пароварці 40 хвилин. Подаємо з варенням, сметаною або згущеним молоком. Приємного апетиту!

Дієтична сирна запіканка Сирна запіканка без борошна Сирна запіканка без сметани Сирна запіканка з манкою Сирна запіканка з манкою і родзинками